Penaja Utama

Kekarutan :)

get this widget

The Times..

>> Rabu, 11 Mac 2009

Ape the times tu?? news paper ke?? haha.. mesti r bukan sial, actually the times yg aku maksudkan dalah sebuah band indie dari malaysia, band ni antara band yg aku minat la setakat ni.. band ini di tubuhkan oleh dua beradik iaitu naza dan mono, ditubuhkan pada 31 ogos 2004, ahli band dia yg mule2 adalah naza-singer/guitar, mono-bass, irfan-drum,alem-guitar, dgn sorang lg nazreen-keybord.. band ni telah kuarkn 4 album kot, terer gile siot.. album diorg yg 1st adalah soda pop rock n roll (2004),2nd extra sodapop rock n roll repackaged (2006), 3rd nada melankolik malaya (2007) dan yg akhir adalah modern minimalis glamor (2008).. kira setiap taun klo bole dia nk kuar album haha.. lagu dia best2 wa ckp lu.. xcaye ko try la dengar lagu2 dia.. mawi pon kalo dengar aku rasa berenti teros, taubat jd penyanyi.. tp sekarang ni dua ahli dia da kuar dr band kerana ada maslah peribadi katanye, aku pon x berapa pasti.. ahli yg kuar adalah alem dgn nazreen.. last2 yang ganti si alem ni adalah gutaris baru iaitu moon.. adeii,pesal x ganti aku.. aku pon guitaris ape haha.. yg pasti aku da lame x g gig sbb mls nk menumpang umah org dan merempat di mana2.. ni jela cite pasal the times ni, lain kli aku cite pasal band aku lak the straw wahaha.. tu je la, ape2 pon aku cite je lantak korang r nk bace ke tidak.. wasalam

0 komen:

Terdapat ralat dalam alat ini

About This Blog

Aku g sini bila aku rasa tahap kebosanan aku berada di tahap yang max.. so hipotesis nye adalah semakin kerap aku post, semakin bosan lah aku haha..

::Zack Wau Lam::

Lorem Ipsum

Blog Mengarot

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP