Penaja Utama

Kekarutan :)

get this widget

Gile geli!!! makan daging bontot "haktuihh"

>> Rabu, 21 Disember 2011

LONDON: Sebuah rancangan televisyen dijangka mencetuskan kemarahan apabila ia memaparkan adegan kanibal yang menyaksikan dua penyampainya memakan daging manusia.

Hos terbabit, Dennis Storm memakan daging rakannya , Valerio Zeno, manakala Zeno pula memakan daging Storm.

Storm dan Zeno dilihat duduk di meja yang disinari cahaya lilin untuk memakan daging terbabit.

Akhbar The Sun memutuskan untuk tidak menyiarkan gambar pasangan itu memakan daging berkenaan.


(note: storm & zeno "bone appetit" ahahahahaha)

Storm yang sebahagian pinggulnya dipotong untuk rancangan itu berkata: “Agak pelik untuk melihat mata rakan kita apabila anda mengunyah daging perutnya.

“Kami ke pemotong daging, ke pakar bedah dan ke studio, kemudian kami merenung satu sama lain dan makan.

“Chef memasaknya dalam kuali dengan minyak matahari. Kami tidak mencampurkannya dengan garam atau lada hitam kerana ingin tahu rasanya.”

Menurut Storm, tujuan program itu yang berjudul Proefkonijnen dalam bahasa Belanda ialah untuk memberi jawapan secara terbuka terhadap persoalan ganjil.


(note: baiknye si Storm tu potong daging bontot dia nk bagi si zeno mkn hahaha)

Bercakap dalam wawancara dengan ABC News, dia berkata: “Bahagian melucukan pertunjukan ini ialah untuk mendapatkan jawapan mudah kepada soalan bodoh seperti: ‘Bolehkah anda bercukur dengan sos tomato’ atau ‘Adakah orang buta boleh memandu.’

“Dan kami ingin tahu bagaimana rasa daging manusia. Ia hanya daging yang besar beberapa sentimeter dan kini saya ada cerita menarik mengenai parut pada tubuh saya.”

(di petik dari Metro, zack wau lam melaporkan dari London)

Read more...

Gadis Semasa~

>> Isnin, 12 Disember 2011

hek elaaa.....cerita pasal gadis lagi, hahahaha.. apehal aku suke bercerita pasal gadis?? mungkin kerana aku seorang pencinta wanita. kalo aku pencinta lelaki tu penyakit namenye. baru2 ni ade beberape pekara yg agak menarik pasal fesyen gadis semasa ni. skang ni byk betul gadis yang suke tiru fesyen ala2 yuna,najwa muke buku,n mcm2 lagi la tp aku x kisah la sbb look nice. tp dah kenape dgn gadis semasa kt bwh ni? engko agak2 la kn dia ni dapat influence dari mane ek. nenek aku yg uptodate dgn arena fesyen ni pon x penah menggayakan fesyen yg sebegini rupa. aku xtau sama ada aku perlu kagum, teruja atau terkesima. ape2 pun korang tgk la dulu fesyen ni.

(Gadis semasa: revolusi fesyen2 gadis sendok alaf baru hahaha)

Adui, boleh gugur bulu kaki aku tgk beliau ni. nape dia berpakaian sebegitu? menurut sumber yang tak boleh di percayai, beliau mendapat influence dari lady gaga. entah la.

ape2 pun aku cherita je.tq,adios, zack wau lam melaporkan dari turki.

Read more...

Gadis idaman ^_^

>> Selasa, 6 Disember 2011

Bercerita pasal gadis idaman ni.. aku tanya pakcik google td. banyak betul ciri2 yg org nak, dari dalam blog sampai ke dalam forum. ade je org bercerita haha.. nk yg gebu2 lah, yang mate bulat lah, yang tinggi lampai lah, yang rambut ikal mayang lah, nk yg itam, putih, kelabu asap, ijau, cutting baik, 34 26 36 lah, kurus, mata biru, tangan bebulu,kaki bebulu, mcm2 lah.. haizzz..


(note: gadis ini hanya hiasan je, jauh lagi perjalanan beliau untuk jadi gadis idaman haha)

byk2 aku baca, semuanya cerita pasal luaran paras rupa or senang cite nk yg lawa2 je, tanpa menyedari yg dirinya itu da mcm muka ungka, org pecah rumah or samseng kg dusun..pada aku kecantikan itu terlalu subjective, setiap org di lahirkan cantik xcaye cube tengok "gadis jadian" kt atas tu hahaha, kalo dia ada pakwe mesti pakwe dia ckp dia cantik.. tp kalo korang yg tgk mesti smpi ada yg nk putus urat kentut or mengalami radang paru2 akibat gelak berlebhan hahahahah..

gelak - gelak jgk, bile aku nk jumpe gadis idaman aku ni haizz...bahahah nk jugak..

ape2 pun selamt mencari gadis idaman kepada semua yg tgh mencari..zack wau lam melaporkan dari bung karno indonesia.

Read more...
Terdapat ralat dalam alat ini

About This Blog

Aku g sini bila aku rasa tahap kebosanan aku berada di tahap yang max.. so hipotesis nye adalah semakin kerap aku post, semakin bosan lah aku haha..

::Zack Wau Lam::

Lorem Ipsum

Blog Mengarot

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP