Penaja Utama

Kekarutan :)

get this widget

Gadis idaman ^_^

>> Selasa, 6 Disember 2011

Bercerita pasal gadis idaman ni.. aku tanya pakcik google td. banyak betul ciri2 yg org nak, dari dalam blog sampai ke dalam forum. ade je org bercerita haha.. nk yg gebu2 lah, yang mate bulat lah, yang tinggi lampai lah, yang rambut ikal mayang lah, nk yg itam, putih, kelabu asap, ijau, cutting baik, 34 26 36 lah, kurus, mata biru, tangan bebulu,kaki bebulu, mcm2 lah.. haizzz..


(note: gadis ini hanya hiasan je, jauh lagi perjalanan beliau untuk jadi gadis idaman haha)

byk2 aku baca, semuanya cerita pasal luaran paras rupa or senang cite nk yg lawa2 je, tanpa menyedari yg dirinya itu da mcm muka ungka, org pecah rumah or samseng kg dusun..pada aku kecantikan itu terlalu subjective, setiap org di lahirkan cantik xcaye cube tengok "gadis jadian" kt atas tu hahaha, kalo dia ada pakwe mesti pakwe dia ckp dia cantik.. tp kalo korang yg tgk mesti smpi ada yg nk putus urat kentut or mengalami radang paru2 akibat gelak berlebhan hahahahah..

gelak - gelak jgk, bile aku nk jumpe gadis idaman aku ni haizz...bahahah nk jugak..

ape2 pun selamt mencari gadis idaman kepada semua yg tgh mencari..zack wau lam melaporkan dari bung karno indonesia.

0 komen:

Terdapat ralat dalam alat ini

About This Blog

Aku g sini bila aku rasa tahap kebosanan aku berada di tahap yang max.. so hipotesis nye adalah semakin kerap aku post, semakin bosan lah aku haha..

::Zack Wau Lam::

Lorem Ipsum

Blog Mengarot

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP