Penaja Utama

Kekarutan :)

get this widget

Cinta gila..

>> Jumaat, 25 September 2009

Mungkin da terlambat utk aku post lirik lagu ni sbb lagu ni da agak lama la jgk dan telah beribu kli berkumandang di tv dan radio.. aku sndiri pun da jamm lagu ni dgn member2 aku byk kli kat bilik n kt jammstudio. tp sbb aku ske lagu ni dan x tau nk post ape utk bulan ni.. aku letak je la lirik lagi ni..

Grey Sky Morning

Saat Indah Bermula...
Terasa Bahagia...
Cinta Yang Lama Terhenti,
Berputik Kembali...
Ada Yang Menghampiri,
Ku Tidak Peduli...
Cinta Ini Cinta Gila,
Untuk Kita Berdua...

C/O
Woo
Tiada Yang Dapat Menghalangnya
Kita Berdua Terus Bercinta,
Selamanya...
I Cant Live..
I Cant Living Without You Oh Baby
Just Only You That My Love..
With Love...

Hanya Kau Ku Miliki,
Yang Tiada Ganti...
Bukan Mimpi Sudah Pasti,
Jiwaku Berseri...
Ada Yang Menghampiri,
Ku Tidak Peduli...
Cinta Ini Cinta Gila,
Untuk Kita Berdua....

p/s: ape2 hal pun aku cerita je lantak ko la nk baca ke tidak wasalam..

Read more...

3 pagi

>> Selasa, 22 September 2009

pehal xleh tido ni jam da pukul 3 lebih aduyai.. terpaksa la aku lyn lagu P Ramlee ni.. same2 lah kite nyanyi haha..

P. Ramlee : Pukul Tiga Pagi
Pukul tiga pagi tidurlah intan
Besok bangun lagi senda gurauan
Bangun pagi-pagi hai renung ke awan
Lepas gosok gigi minum kopi satu cawan
Kanda pergi kerja jauh di kota
Dinda jaga rumah jangan main mata
Nanti petang kanda pulang
Kita sembang panjang-panjang
Dinda jangan bimbang... bujang
Bukan mata keranjang... sembahyang
( dialog )Jam sudah pukul 3 pagi
Apa lagi dinda tidurlah intan
Esok dinda boleh bangun lagi
Sesudah itu kita boleh bersenda gurauan
Kalau bangun mesti pagi-pagi tau
Jangan lupa renung ke awan
Ha ha ha ha itu mesti selepas gosok gigi
Selepas minum kopi satu cawan
Kanda pergi kerjaJauh di kota
Dinda jaga rumah
Jangan main mata
Nanti petang kanda pulang
Kita sembang panjang-panjang
Dinda jangan bimbang... bujang
Bukan mata keranjang... sembahyang

arghh bile nk lelap ni.. pe2 hal aku xerita je.. lantak ko la nk bc ke tidak..

Read more...

SNSD punye cherita..

kli ni gua nk cerita pasal SNSD (so nyeo shi dae) atau dalam bahasa inggerisnye klo gua x silap la adalah girl generation..gua bkn nk cerita ape sngt cuma kekecewaan melanda diri gua skang ni.. gua ada la minat kat satu awek dr snsd ni di sebabkan keayuan dan kechomelan rupa parasnye haha.. sanggup bertekak dgn member2 gua nk chop awek mn diorg punye dlm snsd ni haha.. tgh gua bosan2 td gua search la pic SNSD ni.. alangkah terkejut je gua bile gua tngok pic diorg befor and after haha.. gua ingt rupa diorg tu mmg rupa yg original rupanya plastic syal.. sama2 lah kita menatap wajah awek2 ni.. hadoi.. gua pun x tau nk kata ape lg.. ape2 hal gua cerita je lantak lu la nk baca ke tidak.. wasalam haha...

After plastic surgery..




















Before.... arghhhhhhh x sangup nk tngok haha

Read more...

interview eumcci..

>> Isnin, 14 September 2009

sebelom aku blik raye tu ari aku g la satu interview ni.. interview ni di buat di menara cmy kt ampang kl klo x silap.. mcm sial jek interview ni haha.. cuak sket2 pon ada gak.. marilah lihat muke2 yg konon2 konfiden ni haha.. neway thanks to arebul menggelebul kerana membenarkan kami lepak di rumah dia..

p/s: walaupun interview cm sial, yg penting gaya mutu keunggulan wahaha..


arebulmenggelebul (mood kacak)



matpetmenggelepet (model kerusi ogawa)



aretangmenggeletang (playboy kampung pisang)






















zack wau lam (hero gadis2 haha..)

pe2 hal aku cerita je lantak ko la nk bc ke tidak.. wasalam

Read more...

siapakah ini..

>> Ahad, 13 September 2009

Pada suatu hari di pagi yg hening.. datanglah dua orang panglima lucing bertandang ke rumah panglima petom kerana ada hal mustahak katanya.. hatta setelah melucing hampir tiga purnama bergerak lah mereka untuk mencari barang ajaib yg mahu di cari oleh panglima petom.. sebelum mereka memulakan pencarian, dengan menggunakan teknologi pesanan ringkas panglima petom maka bertanyalah panglima petom kepada puteri cipep dari negeri kayangan.


trutt trutt..
panglima petom: helo adinda, barang ajaib apakah yg mahu kanda carikan untuk dinda..
puteri cipep: apa sajalah kanda ni. kan dinda sudah beritahu, dinda mahu kondem ajaib dan juga martol emas.
panglima petom: barang apakah itu dinda?
puteri cipep: ade la sejenis minuman bila dinda kehausan lalala~ fuck u pergi cari cepat





maka bergerak la paglima petom bersama rakan2 selucing nya untuk mencari barang ajaib itu. dari kampung ke kampung, negeri ke negeri mereka mencari barang ajaib itu..


sehinggakan pada suatu hari panglima petom telah bertembung dengan iblis serta jembalang yg menganggu perjalana mereka untuk mencari barang ajaib itu.. dari dalam tilikan panglima lucing rakan panglima petom. dia telah dapat menangkap gambaran jembalang yg tersengih riang ketika panglima petom sedang mencari barang ajaib itu.
hatta pergaduhan memancutkn pedang pun berlaku antara panglima petom dan jembalang itu, hatta tewas lah jembalang itu kepada panglima petom. kerana panglima petom menggunakan tongkat sakti tongkat ali.

setelah hampir sedekat mereka berjalan maka sampilah mereka di suatu tempat di mana barang2 ajaib di simpan.


hatta gembira tidak kepalang rasa hati panglima petom stelah berjaya menjumpai barang ajaib yg di cari.. maka pulangllah mereka ke negerikayangan bersama barang ajaib sambil melucing dan bergelak ketawa.








TAMAT.....



hahaha.. aku cherita je lantak ko la tom nk bc ke tidak.. hahaha selamat berpusa dn slmt hari raya..

Read more...

Warghaha..

sudah lama aku tidak mencharot di dlm blog ni.. post pun x update pe2.. bz nmpknye aku.. tambahan pule da final year aku kat sini.. makin byk la keje yg perlu aku selesaikan.. nmpknye pejamcelik pejam celik tingal lebihkurang seminggu lagi kita menunaikan ibadah puasa.. so maknanya lagi seminggu la nk raya.. seb baik la aku dpt cuti awal sket.. leh aku mencharot2 sket dlm blog ni haha.. pe2 hal pun selamat berpuasa dan selamat hari raya..
pe2 hal pun aku cerita je lantak ko la nk bace ke tidak.. wasalam

Read more...
Terdapat ralat dalam alat ini

About This Blog

Aku g sini bila aku rasa tahap kebosanan aku berada di tahap yang max.. so hipotesis nye adalah semakin kerap aku post, semakin bosan lah aku haha..

::Zack Wau Lam::

Lorem Ipsum

Blog Mengarot

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP