Penaja Utama

Kekarutan :)

get this widget

Dewa segala Dewa di arena kpo..

>> Ahad, 17 Mei 2009

wahaha.. atas permintan ramai.. terpaksa la aku kuarkn list ini.. list paling hot iaitu list makcik kpo top 3 haha.. list yg pertama adalah makcik ni.. sape tah nama dia aku x ingt, tp bila tngok je bliau aku cume bole terbayang perkataan ni hitam, rentong, kering, chicken pox, hanjing.. tp chicken pox jgn di sbot2 dan di kutok2 slalu, karang xpasal2 kene cm aku, tp seb baik x smpi 2 minggu da pulih smula. bliau ni sngt kpo sehingga warna punggug aku pun dia tau haha (kisah ini berlaku di cherating) aku rasa dia ngendap aku salin suar r time aku nk g mndi laut, oh wat da fuck apakah aku ternoda?? hahaha patot aku rasa x sdp ati bla dpt tau dia ikot... dia ni sngt caring dan bongok hanjig, ada suro aku wat li dgn ayah aku.. caring sbb takot aku x dpt wat li kot, bongok hanjing sbb ayah aku keje vaterinar bkn engineer haha.. ingt ayah dia kejer buruh kontraktor bgus sngt r tu haha..byk lg mende yg dia kpo, x termasok gossip2 lg ni.. nk list kn pe yg bliau da wat mmg x abes haha.. aku rasa bliau suke kt aku r sbb asik nk mengkpo je hal aku hahaha weekk...tp beliau ni ok kot, kdg2 lawak,x reti diam, masok air je lebeh, hepi go lucky + bajet cute.. sama2 lah kita meratapi wajahnye..

lain kli r kuarkn list lg makcik kpo.. mls r nk type, ape2 hal aku cherita je lntk ko la nk bc ke tidak.. wasalam..

Read more...

Oh Abg Tom..

Shah Alam, Mei - according to wantok statement on Saturday, May 9, 2009.. a serious fucking event has occur to abg tom also known as (rempit arm emas haha..). this event is regarding to the winnig of abg tom in one in the milucing. " i think his very sad because the author give him more publisity in the news paper AkuCeritaKauBaca, hopefully he will recover fast and can sing along with us at putri mart hahaha"-Nizam-. base on the statement from his close friend, Abg tom has singging more then 3 song to entertain his fans and winning a one million in that popular reality tv show. he singging his most popular song entaitle oh wat da fuck, daring is chicken pox, and daring staring my punggung.

message from his friend: oi tom da la tu merajok hahaha.. si monyet da risau nihh wahahaha.. buruk sial tue2 merajok.. karang aku kuarkn la list makcik kpo sebagai pengubat hati ko hahaha.. cm sial merajok..

Read more...

petomok one in the milucing..

>> Sabtu, 9 Mei 2009

Benar atau palsu?? gua pon xtau haha, yg gua tau petom menyanyi sial hahaha.. ini lah antara aktiviti yg aku x leh blah masa cuti iaitu karoke bersama abg tom @ petomok pemenang 1 juta one in the milucing.. yg aku pasti anda sume mesti curious.. adakah anda ingin mengenali artis ini dgn lebih dekat??adakah anda ingin lihat aksi lincah abg tom menyanyi di atas pentas.. without further ado mari kita lihat aksi2 lucing ini..

Aksi lincah 1: abg tom sedang memilih lagu untuk didendangkan kepada peminat2 serta penyokong one in the milucing








Aksi lincah 2: "GUA YG PEGANG MIC KE LU" kata abg tom ketika persilisihan berlaku antara dia dan peminat kesayangan di pentas. pertelingkahan berlaku akibat daripada keenganan abg tom menyanyikan lagu Sejarah Foo Ah Heng bukan Sejarah Mungkin Berualang.




Aksi lincah 3: abg tom kelihatan sedang menongeng menarik surara ketika mendendangkan lagu Jamal Abdilah..







Aksi lincah 4: Tenang, abg tom sedang menyanyikan lagu berentak balada yg di beri nafas baru.









Aksi lincah 5: Mesra, abg tom sedang melayan peminat dgn penuh sabar dan jitu sambil memilih pil perancang keluarga. kelihatan peminat itu tidak sabar utk beraksi bersama abg tom.







Aksi lincah 6: Abg tom dan peminat sedang mendendangkan lagu hitz nya "punggung ku dia yg punya"
pencipta lagu: kotnaw
lirik: tojep





Aksi lincah 7: abg tom masih lagi menyanyi walau pun hari dah magrib. kelihatan dua org bonzer sedang menarik beliau utk keluar dari pentas.







wahahaha ape2 hal pon aku cerita je lantak ko la nak bace ke tidak..

Read more...
Terdapat ralat dalam alat ini

About This Blog

Aku g sini bila aku rasa tahap kebosanan aku berada di tahap yang max.. so hipotesis nye adalah semakin kerap aku post, semakin bosan lah aku haha..

::Zack Wau Lam::

Lorem Ipsum

Blog Mengarot

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP