Penaja Utama

Kekarutan :)

get this widget

Gile geli!!! makan daging bontot "haktuihh"

>> Rabu, 21 Disember 2011

LONDON: Sebuah rancangan televisyen dijangka mencetuskan kemarahan apabila ia memaparkan adegan kanibal yang menyaksikan dua penyampainya memakan daging manusia.

Hos terbabit, Dennis Storm memakan daging rakannya , Valerio Zeno, manakala Zeno pula memakan daging Storm.

Storm dan Zeno dilihat duduk di meja yang disinari cahaya lilin untuk memakan daging terbabit.

Akhbar The Sun memutuskan untuk tidak menyiarkan gambar pasangan itu memakan daging berkenaan.


(note: storm & zeno "bone appetit" ahahahahaha)

Storm yang sebahagian pinggulnya dipotong untuk rancangan itu berkata: “Agak pelik untuk melihat mata rakan kita apabila anda mengunyah daging perutnya.

“Kami ke pemotong daging, ke pakar bedah dan ke studio, kemudian kami merenung satu sama lain dan makan.

“Chef memasaknya dalam kuali dengan minyak matahari. Kami tidak mencampurkannya dengan garam atau lada hitam kerana ingin tahu rasanya.”

Menurut Storm, tujuan program itu yang berjudul Proefkonijnen dalam bahasa Belanda ialah untuk memberi jawapan secara terbuka terhadap persoalan ganjil.


(note: baiknye si Storm tu potong daging bontot dia nk bagi si zeno mkn hahaha)

Bercakap dalam wawancara dengan ABC News, dia berkata: “Bahagian melucukan pertunjukan ini ialah untuk mendapatkan jawapan mudah kepada soalan bodoh seperti: ‘Bolehkah anda bercukur dengan sos tomato’ atau ‘Adakah orang buta boleh memandu.’

“Dan kami ingin tahu bagaimana rasa daging manusia. Ia hanya daging yang besar beberapa sentimeter dan kini saya ada cerita menarik mengenai parut pada tubuh saya.”

(di petik dari Metro, zack wau lam melaporkan dari London)

Read more...

Gadis Semasa~

>> Isnin, 12 Disember 2011

hek elaaa.....cerita pasal gadis lagi, hahahaha.. apehal aku suke bercerita pasal gadis?? mungkin kerana aku seorang pencinta wanita. kalo aku pencinta lelaki tu penyakit namenye. baru2 ni ade beberape pekara yg agak menarik pasal fesyen gadis semasa ni. skang ni byk betul gadis yang suke tiru fesyen ala2 yuna,najwa muke buku,n mcm2 lagi la tp aku x kisah la sbb look nice. tp dah kenape dgn gadis semasa kt bwh ni? engko agak2 la kn dia ni dapat influence dari mane ek. nenek aku yg uptodate dgn arena fesyen ni pon x penah menggayakan fesyen yg sebegini rupa. aku xtau sama ada aku perlu kagum, teruja atau terkesima. ape2 pun korang tgk la dulu fesyen ni.

(Gadis semasa: revolusi fesyen2 gadis sendok alaf baru hahaha)

Adui, boleh gugur bulu kaki aku tgk beliau ni. nape dia berpakaian sebegitu? menurut sumber yang tak boleh di percayai, beliau mendapat influence dari lady gaga. entah la.

ape2 pun aku cherita je.tq,adios, zack wau lam melaporkan dari turki.

Read more...

Gadis idaman ^_^

>> Selasa, 6 Disember 2011

Bercerita pasal gadis idaman ni.. aku tanya pakcik google td. banyak betul ciri2 yg org nak, dari dalam blog sampai ke dalam forum. ade je org bercerita haha.. nk yg gebu2 lah, yang mate bulat lah, yang tinggi lampai lah, yang rambut ikal mayang lah, nk yg itam, putih, kelabu asap, ijau, cutting baik, 34 26 36 lah, kurus, mata biru, tangan bebulu,kaki bebulu, mcm2 lah.. haizzz..


(note: gadis ini hanya hiasan je, jauh lagi perjalanan beliau untuk jadi gadis idaman haha)

byk2 aku baca, semuanya cerita pasal luaran paras rupa or senang cite nk yg lawa2 je, tanpa menyedari yg dirinya itu da mcm muka ungka, org pecah rumah or samseng kg dusun..pada aku kecantikan itu terlalu subjective, setiap org di lahirkan cantik xcaye cube tengok "gadis jadian" kt atas tu hahaha, kalo dia ada pakwe mesti pakwe dia ckp dia cantik.. tp kalo korang yg tgk mesti smpi ada yg nk putus urat kentut or mengalami radang paru2 akibat gelak berlebhan hahahahah..

gelak - gelak jgk, bile aku nk jumpe gadis idaman aku ni haizz...bahahah nk jugak..

ape2 pun selamt mencari gadis idaman kepada semua yg tgh mencari..zack wau lam melaporkan dari bung karno indonesia.

Read more...

Cehh.. nmpk no menipu.. haha

>> Rabu, 30 November 2011

sedang aku sibuk2 meng design sewerage n drainage untuk sekolah pagoh.. aku buka la FB tengok apekejadah yg kwn2 aku tgh wat. tbe2 aku terjumpe bende kt bwh ni..


(sumber dari FB)
nmpk no menipu.. men n women same je.. kalo x xkn ex aku bg alsan sbb aku jauh.. im totally not agree with this F'ing statement..haha..

okeh.. nk sambung wat keje pulak.. zack wau lam melaporkan dari islamabad.

Read more...

Ada Ape Dengan JDM

>> Khamis, 24 November 2011

natey gapo JDM tu?? hahaha


(lantara logo2 JDM yg bdk2 kereta pakai)

Japan Domestic Market atau lebih dikenali sebagai JDM di kalang budak2 kereta merupakan barang2 market jepun untuk kenderaan2 buatan jepun. dekat malaysia ni kalo nk tau, banyak kenderaan2 celup yg hampir semuanya dicelup dari jepun.. antara yang paling top sekali aku tengok besepah atas jalan raye skang ni myvi passo boon. aku nk je buat kt myvi aku tu tp apa kan daya.. no money no talk no modification haha..
Nak cari barang2 JDM ni bukan ssh pun.. kene la rajin2 usha kat half cut.. kalo kt jb half cut yg paling top sekali aku tgk ada kt taman mount austin.. chare dowh barang2 dia..aku selalu usha bersama wantok dan monyet, harge pun bole la tahan makin rare barang makin mahal, siotttt...

Aku x sabar nk tengok wantok membuat satu transformasi keatas kereta kelisanya menjadi mira cuore hahaha.. nnt kalo da jd lebey kurang gini la rupanya.. smart jugak



Same2 la kita tengok ye.. haha

Zack wau lam melaporkan dari Afrika Selatan

Read more...

"falling in love equal to falling in DANGER"

>> Jumaat, 18 November 2011

Wat hell wit the tajuk dis time?? it maksud the more u love someone the more u put yourself in bahaye.. is it btol?
some say love is like manis2 thing hahaha waklu.. be careful peps out there.. this luv thing is like a time bomb.



if u dont pecaye, this thing is literally belaku siot..well yeah, mayb at 1st yr it taste is still semanis gule2 coki2 atau semanis kurma haha.. but wat if after 2nd 3rd yr and so on?? lu pk la sendiri.. its not easy to find true soulmate (ewahhhh puitis sungguh ayat aku).. but to all peps out there who inluv, wish u all a best of luck.. thankyou.. zack wau lam reporting from toronto..

Read more...

Siot la.

>> Selasa, 15 November 2011

siot la....
keje ni kenapa la byk sngt.. skang da pukul 2am ni.. keje x siap lg esok nk meeting..

siot la.......
bole putus urat2 kentut aku mcm ni.. kalau ada ot xpe gak.. tp kalo x buat esok meeting karang gelabah pulak nk jwb ape depan datok.

siot la..........
da mlm2 mcm ni perot pulak buat hal. nk g jamban takot.. da la sorang2 dalam opis.



siot la..............
lapo pulak rase, nk mkn kedai mamak mmg x la aku.. x selera aku dgn mamak..

siot la....................
poket da kering ni, gaji lambat lagi. nk mkn ape? bole reput medulaoblogata aku ni kalo x mkn nasi satu ari..

siot la............................
tgh sedap2 sarapan semalam bole lak lalat masuk dlm air, blom sempat aku minom, kalo seko xpe ni 2 eko siot.

siot la...................................
byk betol siot kali ni.


p/s: ke aku mmg siot??? siot laa..

Read more...

Misteri???

>> Sabtu, 12 November 2011

ye. hari ni aku nk cite pasal misteri. misteri ape? mcm2 misteri ada dlm dunia ni, tp misteri yg aku nk cite ni adalah bertapa misterinya seorang wanita atau nama saintifiknya GADIS. haha

berikut adalah persoalan yg timbul dlm fikiran aku:

ape yg sbnrnya yg diorg nk ek dr sworang lelaki?
macho mcm farid kamil atau aaron aziz ke?
nk yg jambu2 mcm mat korea ke?
nk yg berperangai mcm mn?
nk yg berkerjaya best ke?doktor?lawyer?matrempit?


(SEKADAR GAMBAR HIASAN JE EH, bukan gadis yg aku nk bebual tu harap maklum)

ssh sehh, aku penah gak la cuba bebual dgn makhluk yg bernama gadis ni saje nk bekawan kn (bekawan la sngt kn haha bekawan biar 1000), tp bila da stat bebual aku rasa mcm blehh~ aku xtau topic apa yg sesuai, aku kene bebual pasal drama korea ke?atau pasal, drama2 swasta tv3? ke aku kene bebual pasal fesyen tudung terkini? pening2 last2 xbebual langsung haha

akhir sekali aku wat keputusan untuk biarkan aje mls nk pk hahaha

p/s: ke aku yg memilih sngt? ishh2misteri

Read more...

K-Pop?

>> Selasa, 8 November 2011

Hahaha sebut pasal Kpop ni aku pening betul tgk group ni..
Tp respect jgk la pasal kekeringan hati diorg walau pun mcm bodo2 je aku tgk. haha
kdg2 rasa mcm nk lempang je muka seko2 hahaha.
aku rasa astro ke tv3 ke patot adakan satu program yang bertajuk "berani bukan sekadara rupa"
hahaha malas aku nk cerita panjang.. engko tengok je la video ni yang aku jumpe kt Utube








Amacam? korang ada rasa pening2? rasa mual2 n nak muntah akibat ganguan urat kentut
dan ketawa yang berlebihan? hahaha rilek.. aku ada sediakan video untuk korang cuci balik mata yang
sakit tu hahaha sila cuci mata anda dngan melihat video di bawah.







Sekian untuk kali ini dari Zack Wau Lam yang dah matang dari sudut pemikiran.. hahaha

p/s: jono, ko rasa aku da matang? da kn? hahaha

Read more...

Pehh lame siol

>> Isnin, 31 Januari 2011

Peh lame seh x mengarot kt blog ni.. haha.. zack wau lam dah pun abes belajo.. skang ni dia dah pun keje.. rindu lak kt blog ni.. xtau nk wat pe.. nk mengarut ape dlm blog ni pun xde idea lg haha.. tngok la nnt.. mungkin akan cite pasal kerja kot.. entah le..


anyway.. aku mmg xde idea lg nk mengarot.. da tahun 2011 baru buka balik blog ni hahaha.. aku bkn ske sngt ber blog.. saje nk try2 ntah ape la sedap sngt main blog ni.. kdg2 rase cm syok sendiri pon ada.. ahh lantak ah, ada aku kesah kau nk ckp ape kakakaka..

Read more...
Terdapat ralat dalam alat ini

About This Blog

Aku g sini bila aku rasa tahap kebosanan aku berada di tahap yang max.. so hipotesis nye adalah semakin kerap aku post, semakin bosan lah aku haha..

::Zack Wau Lam::

Lorem Ipsum

Blog Mengarot

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP